O nama

Tvrtka FAR WES d.o.o. je usmjerena na pronalaženje proizvoda i usluga za poboljšanje kvalitete života.

U Austriji poslujemo već 35 godina. Partneri smo s najvećim tvrtkama u Europi i svijetu na području zdrave prehrane, prevencije zdravlja te izrade proizvoda od vitamina, minerala i dodataka prehrani.

Nakon dugogodišnjeg rada i istraživanja, proizveli smo vlastite proizvode vrhunske kvalitete koje smo preko tvrtke FAR WES d.o.o. odlučili ponuditi i na hrvatskom tržištu.

Naš moto je:

“NAJBOLJE IZ PRIRODE ZA DUG I ZDRAV ŽIVOT”

Tu smo za Vas

Rikardo Šetić

vlasnik Brenda Be Healthy

Jelena Latin

direktorica firme Far wes d.o.o.

Zajedničkim snagama, znanjem, dugogodišnjim iskustvom, strašću za napredovanjem i željom za uspostavljanje kontrole nad svojim životom, osnovali smo brend Be Healthy. Svojim vrhunskim proizvodima nastojimo odgovoriti na sve složenije i stresnije zahtjeve modernog života, na  zdravstvene potrebe današnjice te pružiti podršku osobama svih dobnih skupina da svoje zdravlje i način života spoje u jedno – zdraviji i sretniji život.

Radeći ne samo na prodaji, već i na edukaciji svojih korisnika, želimo postići svoj cilj – obogatiti vaše znanje, povećati svijest o vlastitom zdravlju, a  preuzimanjem brige za svoje zdravlje pomoći vam u prihvaćanju odgovornog načina života kao svog stila života. Jer ipak ste Vi sami odgovorni za njegovo očuvanje, zar ne?  Odaberite najbolje iz prirode za dug i zdrav život!

Close Menu
×

Cart